Uw betrokken dierenartsen in De Bilt en omgeving

Wij weten dat uw dier belangrijk voor u is, het is een lid van uw familie. Onze moderne kliniek is er om u en uw dier te helpen. Niet alleen bij spoed, maar ook voor preventie en zorg.

Het team van Dierenkliniek De Bilt staat voor u klaar met uitstekende en up to date medische kennis en kunde. Deze kennis delen we graag met u, we adviseren en coachen u wanneer u vragen heeft of onzeker bent of u het wel goed doet.

Missie

Dierenkliniek De Bilt is uw lokale dierenartsenpraktijk voor al uw vragen over uw huisdier. Daarom bestaat ons team uit kundige, ervaren dierenartsen, paraveterinairen en assistentes. Wij bieden continuïteit in de zorg voor uw huisgenoot, ook over 10 jaar.

Wij zijn graag betrokken en behulpzaam bij de gezondheid en het welzijn van uw huisgenoot. Door onze open en laagdrempelige manier van werken willen we u niet alleen goed helpen, maar ook samen met u de passende zorg bieden.
Wij hebben veel aandacht voor de sociale aspecten van uw huisdier en staan daarmee als praktijk midden in de samenleving.

Daphne Gielen

Mijn naam is Daphne Gielen sinds mei 2020 maak ik deel uit van het team van Dierenkliniek De Bilt.

Miriam Nyst

Mijn naam is Miriam Nyst. Sinds juli 2021 werk ik bij Dierenkliniek De Bilt.

Joëlle Koopmans

Mijn naam is Joëlle Koopmans. Ik ben paraveterinair bij Dierenkliniek De Bilt.

Marien Korthals Altes

Mijn naam is Marien Korthals Altes. Ik ben dierenarts en het vertrouwde gezicht van Dierenkliniek De Bilt.

Martine Boonstoppel

Mijn naam is Martine Boonstoppel. Dierenarts sinds 1995. Op de dinsdagen werk ik met veel plezier bij Dierenkliniek De Bilt.

Marian van Setten-Kuypers

Mijn naam is Marian van Setten-Kuypers. Ik ben paraveterinair bij Dierenkliniek De Bilt.