Belangrijk bericht in verband met het Coronavirus

 

Geachte klanten van Dierenkliniek De Bilt, Wij vinden het belangrijk om ook onder deze bijzondere omstandigheden uw huisdier de beste veterinaire zorg te kunnen blijven bieden. Vooralsnog blijven wij daarom open volgens onze gebruikelijke openingstijden. Wel passen wij onze bedrijfsvoering aan om risico’s te minimaliseren. Om onze verantwoordelijkheid te nemen in het voorkomen van verspreiding van het coronavirus, beperken we in onze kliniek het contact met elkaar en zorgen voor optimale hygiëne: Graag willen wij u verzoeken met één persoon per dier naar de praktijk te komen. Kom a.u.b. op het afgesproken tijdstip binnen (niet te vroeg of te laat) zodat er niet te veel mensen tegelijk in de praktijk zijn. Indien u contact heeft gehad met iemand waarbij bevestigd is dat diegene een infectie met het coronavirus heeft, kom a.u.b. niet naar de praktijk. Indien u zich ziek voelt, komt u dan a.u.b. ook niet langs.

Indien uw dier ziek is en u zich zorgen maakt, is een telefonisch consult met de dierenarts mogelijk of een Whatsapp videoconsult.

Heeft u medicatie en/of voer nodig, bestel dit a.u.b. alvast telefonisch. Op die manier kunnen we ieders aanwezigheid in de praktijk zo kort mogelijk laten duren. Wij willen proberen minimaal 1,5 meter afstand te houden tussen de mensen. Geef elkaar daarom ook de ruimte in de wachtkamer.

Samen met U gaat het lukken!

Vriendelijke groet, Het team van Dierenkliniek De Bilt